HRANJENJE KOT VELEVA NARAVA

Naša pasja druščina je pred dobrimi tremi meseci sicer postopno a vendar dokončno prešla na surov način prehranjevanja…In kaj pravzaprav to pomeni? Da je vsa hrana, ki jo zaužijemo surova. Od mesa, do zelenjave in sadja, hladno stiskanega rastlinskega olja in še in še…

Po pravici povedano, teknili so mi briketki a ker moja človeška mama zelo pazi, da dobimo le najboljše se seveda s tem vsekakor strinjam in z veseljem pojem prav vse kar dobim v posodico. No, nekoliko drugače je bilo z mojo pasjo sestrico Shih Tzujko Gejšo, ki ni vedela kaj početi s surovim mesom 😉 Sčasoma je ugotovila, da je to zeloooo dobro in sedaj je ena prvih, ki svoj obrok v trenutku zmaže.

Naša človeška mama nam v obroke velikokrat stisne tudi sok limone, nariba ingver in vse skupaj lepo začini z MSM-jem (metilsulfonilmetan – aka mineral lepote), da so naši kožuščki bujni, svetleči in prečudoviti.

V nadaljevanju vam zaupam nekaj mojih najboljših receptov za surove obroke, ki jih zmažem z največjim veseljem:-)

Poleg doma namešane surove hrane, ki nam jo naša človeška mama skrbno pripravi pa 3-4 tedensko dobimo tudi surove, mesne Nuggets-e. Ja prav ste slišali Nuggets-e ali mesne kocke, ki so že zapakirani z vsemi hranilnimi snovmi, ki jih kužki potrebujemo. To je super takrat, ko ni časa za daljše pacanje obrokov.

Iris_Natures_Menu_ZLOZENKA_FRONT_II

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s